ViiSu etusivu

ORAVAPOLKU 2019
etusivu

ORAVAPOLKULEIRI
Leirikutsu
Leiriohjelma

ORAVAPOLKUKILPAILU
Kilpailukutsu
Kilpailuohje (pdf)
Lhtlista (pdf)
Tulokset
Vliajat

ORAVAPOLKUVIESTI
Kilpailukutsu
Kilpailuohje (pdf)
Tulokset

Leirikutsu (=> Lataa pdf-muodossa)

Keski-Suomen alueen oravapolkuleiri 9.-11.6.2019

Viitasaaren Suunta ry (ViiSu) toivottaa Keski-Suomen suunnistuksen seurojen juniorit ja ohjaajat tervetulleeksi alueen Oravapolkuleirille Viitasaarelle Haapaniemen koulukeskukseen, joka sijaitsee Viitasaaren keskustassa. Leiri alkaa henkilökohtaisen oravapolkukilpailun jälkeen 9.6. noin klo. 18ja päättyy 11.6. päivällä noin klo. 11.00 ennen oravapolkuviestiä. Molemmat kilpailupaikat ovat kävelymatkan päässä koululta.

Majoitus: Lattiamajoitus luokissa Haapaniemen koululla. Jokaisella tulee olla mukana patja ja muut nukkumisvälineet. Ruokailu- ja peseytymistilat ovat koulun yhteydessä.

Kohderyhmä: Leiri on suunnattu 7-14 vuotiaille suunnistuksesta innostuneille lapsille ja nuorille. ViiSu toivoo, että seurojen omat yli 15-vuotiaat juniorit osallistuvat leirille apuohjaajina. Mukana tulee olla myös täysi-ikäisiä ohjaajia jokaisesta osallistuvasta seurasta. Suositus on, että seurasta olisi vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja kymmentä lasta kohti.

Hinta: Leirin hinta on 50 euroa leiriläiseltä ja 40 euroa ohjaajalta/apuohjaajalta/huoltajalta. Hintaan sisältyy majoitus, ruokailu, harjoitukset sekä muu ohjelma. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ViiSUn tilille.

POP-pankki, FI 96 4753 0010 0824 03. Viitteeksi: Oravapolkuleiri sekä osallistujien nimet / seuran nimi.

Ilmoittautuminen leirille: Sitovat ilmoittautumiset leirille 26.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen asta@kuntsi.net. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava mahdolliset erityisruokavaliot sekä huoltajat/ohjaajat. Vakuutukset: Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Lisenssin lunastaneet ovat vakuutettuja suunnistusharjoitusten ajalta.

Henkilökohtainen oravapolkukilpailu sekä viesti: Huomioithan, että kisoihin on erillinen ilmoittautuminen IRMAn kautta. Kilpailukutsut löytyvät aikanaan ViiSun kotisivuilta, www.viitasaarensuunta.net Leirivarustus: patja, makuupussi, tyyny tai muut vuodevaatteet - lenkkiasu, suunnistusasu ja -kengät, riittävästi säänmukaisia vaihtovaatteita ja -kenkiä, -pyyhe ja peseytymisvälineet, uima-asu - karttasuoja, emit-kortti (jos on oma), kompassi - juomapullo – vähän taskurahaa.

Muuta: Lähellä koulua on K-market.

Tiedustelut Asta Kuntsi, asta@kuntsi.net, tai puh.040-5626932

TERVETULOA SUUNNISTAMAAN JA LEIREILEMÄÄN VIITASAARELLE!
(c) Viitasaaren suunta 1979-2019   Rekisteriseloste