etusivu
yhteystiedot
jäseneksi
ViiSu-rastit
tapahtunutta
uutisarkisto
kilpailukalenteri
reittihärveli

ohjepankki


Am-partiosuunnistus Viitasaaren Huopanassa 31.7.2013

kilpailuvalikko: kilpailukutsu kilpailuohjeetlähtöluettelotulossivu

KILPAILUOHJE (alustava) pdf-muodossa

Toimihenkilöt

Kilpailun johtaja Mauno Nieminen
Kilpailun valvoja Eino Rantala (SaPu)
Ratamestarit Kari Kantanen
Tuomarineuvosto pj.
Jäsen

Jäsen

Maasto:
Metsä on tyypillistä viitasaarelaista talousmetsää. Korkeuserot lähes 50 m. Kallioalueilla kulkukelpoisuus on hyvä. puoliavoimilla alueilla heinäkasvusto on paikoin voimakasta. Hakkuujätteet ovat enimmäkseen hyvin maatuneita.

Kartta
Kartta on tulostekartta 7/2013. Mittakaava 1:10 000, käyräväli 5 m. Kartan koko A4. Rastimääritteet ovat kartassa. Kartat ja suojapussit ovat yhdessä suojapussissa.

Emit
Kilpailija tarkistaa oman emit-numeronsa lähtöluettelosta kilpailukeskuksessa. Mikäli numero ei ole oikea, ilmoitus infoon. Vuokraleimasimen saa lunastaa infosta. Vuokraleimasimen hinta on 4 €. Kadonneesta leimasimesta veloitetaan 60 €.

Partion kokoonpano
Partion muodostaa 2-3 suunnistajaa. Sarjoissa H70 ja D60 partion muodostaa aina 2 suunnistajaa. H40-H70 ja D40-D60 sarjoissa saa olla 1-2 suunnistajaa viisi vuotta alemmasta sarjasta, kunhan sarjan kokonaisikä saavutetaan.

Muutokset ilmoitettuun kokoonpanoon on jätettävä seuramateriaalin mukana olevalla muutoslomakkeella klo 18.00 mennessä.

Kilpailumateriaali
Materiaali on seurapusseissa. Kilpailunumero vain yhdelle partion jäsenelle. Myös Emit -korttien tarkistusliuskat löytyvät pussista. Kilpailijatietojen muutoslomake palautettava infoon klo 18.00 mennessä. Emit-numero tarkistettava. Rastimääritteet ovat karttojen mukana.

Kilpailunumerot
Partion johtaja käyttää joukkueen numeron mukaista rintanumeroa.

Palkinnot
AM-mitalit kolmelle parhaalle tulosten selvittyä. Kuulutus opastaa.

Rastit:
Mallirasti on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Rastin koodi ja järjestysnumero on tulostettu rastiympyrän viereen (esim. 1-102). Kaikkien kilpailijoiden lukuun ottamatta sarjoja H/D14 on leimattava rastilla Y 119. Partio kokoontuu rastille K65, jossa kaikkien kilpailijoiden on leimattava. Kokoontumisrastilta partio etenee yhdessä maaliin

Yhteislähtö Klo 18.30. Kaikkien sarjojen yhteislähtö on noin 400 m kilpailukeskuksesta. Kokoontuminen lähtöön siirtymistä varten klo 18.00. Lähtöön lähdetään kilpailunjohtajan opastuksella 20 min ennen lähtöhetkeä. Emittien nollaus tapahtuu lähtöalueella.

Maali
Kaikki partiot kokoontuvat yhteisellä viimeisellä rastilla (kokoontumisrasti, koodi 65), jossa kaikkien on leimattava Emit-korttinsa. Maaliin ei ole viitoitusta. Partion jäsenet juoksevat yhdessä maaliin joukkuenumeron omaava viimeisenä ja kaikki suorittavat maalileimauksen. Aika otetaan maalilinjalta erillisellä ajanotolla. Sitten partio siirtyy yhdessä Emit-leimantarkistukseen. Epäselvissä tapauksissa partion suoritus voidaan selvittää Emit-tarkistusliuskoilta.

Mallikartta
Kilpailukartta on nähtävissä kilpailukeskuksessa.

Kielletty alue
Lähtöalueen läheisyydessä taloon menevä tie on merkitty karttaan kielletyksi reitiksi.

Keskeyttäneet
Keskeyttäneiden partioiden on ilmoittauduttava maalissa.

Pukeutuminen
Ulkona maasto-olosuhteissa.

Peseytyminen ja WC:t
Peseytyminen järvessä kilpailukeskuksen läheisyydessä. WC:nä koulun WC:t

Ensiapu
Ensiapupiste kilpailukeskuksessa. (SPR)

Tervetuloa! Viitasaaren Suunta
Etusivulle