etusivu
yhteystiedot
jäseneksi
ViiSu-rastit
tapahtunutta
uutisarkisto
kilpailukalenteri
reittihärveli

ohjepankki


Viisu-uutiset 2.4.2013
Kilometrikisa 2013 - Team Viitasaari

Pyöräilykelit ja olosuhteet alkavat pikkuhiljaa paranemaan ja on aika kaivaa fillarit talviteloilta. Ja kun kerran ketju alkaa kiristymään ja maisema vaihtumaan, miten olisi osallistuminen pieneen leikkimieliseen kilpailuun?

”Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa.” - Kilometrikisa 2013

Kilometrikisassa on tänä vuonna paikallinen joukkue Team Viitasaari. Eli jos suoritat siirtymisiä pyörällä työmatkoilla, kuntoillen, retkeillen, kaupassa käyden tai muuten vain niin tervetuloa mukaan! Ja mukaan pääsee kesäisestä kilometrimäärästä riippumatta. Ajoit sitten lenkin kesässä, viikossa tai päivässä, niin olet tervetullut!

Kilometrikisa starttaa 1.5.2013 ja päättyy 22.9.2013. Kisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja. Vuonna 2012 kilometrikisassa oli mukana joukkueita 1542 ja pyöräilijöitä 20 624. Kilometrejä kertyi kilpailun aikana yli 21 miljoonaa!

Lisätietoja Kilometrikisan sivuilta (www.kilometrikisa.fi) ja Team Viitasaari joukkueen epäviralliselta tiedotussivulta. Ja tietenkin allekirjoittaneelta. Tiedotussivulla on myös ohjetta miten itse kisaan rekisteröityminen tapahtuu, mutta tarvittaessa voin antaa myös tähän opastusta. Internet-yhteyden lisäksi tarvitset joukkueen osallistumiskoodin ja sen saa myös allekirjoittaneelta tai muilta jo mukana olevilta pyöräilijijöitä.

Kireitä ketjuja!

Terveisin:

Petri Kuntsi, Viitasaari/Hepokangas
petri@kuntsi.net


Etusivulle