etusivu
yhteystiedot
jäseneksi
ViiSu-rastit
nuorisotoiminta
tapahtunutta
uutisarkisto
linkkejä
kilpailukalenteri
reittihärveli

ohjepankki


Viisu-uutiset 08.01.2014
Kuopio-Jukola 2014 - ViiSun joukkueet

Jukolaan on vielä aikaa 161 päivää (Kuopio-Jukola), vaan ilmoittautuminen päättyy tämän kuun lopussa 30.1. Tänä vuonna suunnistetaan Kuopion Vehmersalmella 14.–15.6. ja kilpailu on siis kohtuullisen lähellä etenkin Keski-Suomessa asuvia. Kilpailukeskus kantaa nimeä Rytökylä, mutta kilpailua lähellä olevien mukaan maastosta ei juuri rytöä löydy ja se tulee pohjois-savolaiseen tyyliin haastamaan etenkin fyysisellä vaativuudellaan. Kartta on Jussi Silvennoisen käsialaa.

Aktiivisuus on seurassa kasvamaan päin niin naisissa kuin miehissäkin, ja viime vuotisen kokemuksen perusteella meillä on toivottavasti ainekset ainakin 3 Jukola-joukkueeseen molemmissa viesteissä. Ilmoitatko kiinnostuksestasi pe 24.1. mennessä (miel. sähköpostilla):
  • Jaa
  • Ei
  • Ottiatuota
Ilmoittautumisessa ei kannata turhaan kainostella, sillä virheettömästi ei meistä kukaan taida olla Jukolaa juossut. Pääasia on että Jukolan henki ja SAUNA J.

Laittakaa viestiä eteenpäin, jos unohdin jakelusta tai tiedätte olevan kiinnostunut. Hienoa jos saataisiin liikkeelle 3+3 joukkuetta, ja vaikka enemmänkin. Viitasaarelta ei ole nyt varattu bussikyytiä, mutta alustavaa keskustelua on ollut mm. XE4:n kanssa. Ilmoita, jos olet kiinnostunut.

Leppoisaa talvenjatkoa!

Kesän 2014 Jukolan ja Venlojen viestiin ViiSun porukassa osallistumaan halukkaita pyydetään ilmoittautumaan 24.1.2014 mennessä Astalle (asta@kuntsi.net) tai Terolle (tero.leppamaki@tieto.com).

Ilmoittautuminen on alustava, mutta tämän tiedon perusteella ratkaistaan ilmoitettavien joukkueiden määrä.
Etusivulle