etusivu
yhteystiedot
jäseneksi
ViiSu-rastit
nuorisotoiminta
tapahtunutta
uutisarkisto
linkkejä
kilpailukalenteri
reittihärveli

ohjepankki


REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterin nimi
Viitasaaren Suunta ry jäsenrekisteri

2 Rekisterinpitäjä
Nimi: Viitasaaren Suunta ry
Verkkosivut: www.viitasaarensuunta.net
Osoite: Laaninraitti 2b 44730 Löytänä
Puh. …
Sähköposti: jari.holm@luukku.com

2.1 Rekisteriasioista vastaava henkilö
Tähän tarvittaessa henkilö, joka hoitaa rekisteriasiat ja johon voi ottaa yhteyttä.
Nimi: Asta Kuntsi
Puh. 040-5626932
Sähköposti: asta@kuntsi.net

3 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen jäsenistä yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot ja muut yhdistyksen toimintaa varten tarpeelliset tiedot. Yhteys- ja jäsenyystietoja kerätään jäsenasioiden hoitamista, tiedotusta ja laskutusta varten. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä jäsentä ei ole mahdollista tunnistaa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

4 Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot, eli jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka. Lisäksi voidaan kerätä esimerkiksi seuraavat tiedot:
  • Jäsenten yhteystiedot (postiosoite, puhelin ja sähköposti)
  • Jäsentyyppi ( jäsen, ainaisjäsen)
  • Jäsenmaksutiedot (laskutukset ja maksusuoritukset)


5 Rekisterin tietolähteet
Jäsenrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan jäsenen omalla ilmoituksella.

6 Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle

7 Rekisterin suojauksen periaatteet
1) Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Paperilla olevat tiedot säilytetään paikassa, jonne pääsy vain asianmukaisilla henkilöillä.
2) Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee seuran sihteerin tietokoneella käyttäjätunnuksen takana. Rekisterin käyttäjä huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.



Etusivulle